fbpx

Bli medlem i Importklubben

Hver måned får du tilsendt spennende priser på populære produkter fra Kina som du kan kjøpe til innkjøpspris. Sammen importerer vi produkter som er populære i markedet og som enkelt kan videreselges på Finn.no eller i din egen butikk.

Importklubben er for deg som ønsker å starte med kjøp og salg av varer uten å måtte tenke på frakt, toll, regler og avgifter.

Medlemskapet er helt gratis. Alle tilbudene er ikke-bindende. Antallet som må bestilles per vare varierer basert på typen produkt som skal importeres.

MELD MEG PÅ!
Import fra Asia, Kina - Importklubben enkel import av produkter

Slik fungerer det

1. Bli medlem av vår Importklubb

Hver måned vil du få tilsendt en e-post med et utvalg populære varer og produkter fra Kina. Ved å logge deg inn på vår klubb-portal vil du kunne se prisen på produktet og hvor lang leveringstid varen har.

2. Reserver dine produkter

Du kan enkelt reservere varer i vår portal helt kostnadsfritt. Når vi får mange nok reservasjoner så vil vi sende ut en link for depositumsbetaling på vår portal. Du kan betale med kredittkort eller faktura. Når depositum er betalt vil vi prosessere din ordre og starte leveringsprosessen.

3. Betaling og frakt

Prisen du få oppgitt er den prisen du betaler for produktet(ene) ferdig levert direkte til din dør. Det vil aldri tilkomme noen andre kostnader for deg. Frakten er medberegnet i prisen av varen. Dette gjør det mye enklere for deg å regne ut profitt og få forutsigbarhet i din business.

4. Levering

Når du har betalt resterende av balansen for produktet(ene) vil du få en estimert leveringstid tilsendt per e-post. Når varen er sendt vil du få et sporingsnummer. Du kan se hvor varen befinner seg på vei til deg. Varen vil bli levert direkte til deg evt den adressen du har valgt at den skal bli levert.

Hvem er dette for?

Importklubben er for deg som vil gjør det enkelt og ønsker å øke ditt produktutvalg eller starte med salg av varer på Finn.no eller i din butikk/nettbutikk.

Du slipper å tenke på alle utfordringene det er med å finne nye spennende produkter og kanskje viktigst av alt problemene som kan oppstå ved import av produkter fra Kina. Vi fikser alt.