fbpx

Hei! Vi er Braves

Sourcing Secrets er et Braves produkt utviklet og skrevet av Elisabeth Bratteberg og Markus Vesøen for Braves Global AS.

Skrevet med lidenskap for emne

Vi valgte å skrive Sourcing Secrets boken for å gjøre livet enklere for oss selv og ikke minst andre som vurderer å ta samme vei som oss. Vi oppholder oss store deler av året i Kina for å jobbe med våre prosjekter, og tenkte at en manual som beskriver alt vi og våre kunder har gjort feil og riktig gjennom snart 10 år bør ikke bare komme oss selv til gode, men også deg.

Vi er der

Vi har ikke telling på hvor mange ganger vi har måtte nærmest bo på fabrikker i Kina for å få jobben gjort. Vi er lidenskapelig opptatt av å løse problemer og få best mulig resultat ut av produksjonen. Vårt Braves kvalitetsrammeverk for multi-step produksjon og assembly har blitt vår "bibel" i møte med nye produsenter i Kina.

  • Braves sourcing secrets er I Kina på produksjon.

Det engasjerer oss

Vi er sterkt engasjert i produksjon av produkter, tjenester og det å forvandle problemer til løsninger og mulige arbeidsplasser. Vi er opptatt av å gjøre ting riktig og etisk slik at alle som kjøper våre produkter får et kvalitetsprodukt, god service og verdens enkleste garanti. Vi arbeider helst globalt, men synes også det er veldig spennende å jobbe med vårt lokale marked, Norge. Derfor håper vi at vår Sourcing Secrets bok sammen med din energi og entusiasme kan skape enda bedre løsninger på spennende problemer med utrolige produkter.

Vi lover

En bok som bare blir bedre

De fleste bøker blir sjeldent bedre, og informajson foreldes over tid. Vi oppdaterer informasjon, boken og verktøy forløpendene ettersom markedet, trender og lover endrer seg. Med vår abonnementstjeneste får du alltid tilgang til oppdaterte versjoner.

Bestill Sourcing Secrets importguiden her»

Pengene tilbake garanti

Vi vet hvor irriterende det kan være å kjøpe feil produkt. Derfor gir vi deg pengene tilbake dersom du ikke greier å få tjent eller spart prisen av produktet du har kjøpt tilbake iløpet av 1 år fra kjøpsdato. Dette gjelder alle våre bokprodukter, maler og verktøy.

Les om våre betingelser »

En sikker handel

Vi bruker DNB Bank ASA og Stripe for gjennomføring av kortbetalinger. Vi lagrer kun data som vi trenger for å levere varene til deg. Som firma kan du betale med faktura. Dersom du ønsker å dele opp betalingen kan du gjøre dette ved å kontakte oss.

Les om vårt personvern »