fbpx

Betingelser

Priser og Betaling

Alle priser er oppgitt ink mva for produkter med mva, dvs produkter som ikke er fysiske bøker. Vi tilbyr betaling med kredittkort som Mastercard, Visa og American Express. Fakturahandel tilbys utvalgte kunder med forhåndsgodkjenning.

Forhåndsbestillinger

Ved forhåndsbestilling av produkter gis det rabatt på produktet, men produktet levers i.ht dato som er beskrevet i produkbeskrivelsen. Levering av produktet kan være forsinket med inntil 4 uker, og vi kan velge å levere produktet før avtalt tid. Vi kan velge å levere produktet i sin helhet eller levere produktet oppdelt over tid frem til avtalt leveringstidspunkt.

Retur og avbestilling

Bøker og fysiske varer har angrerett på 14 dager i.ht norsk lov. Varen skal returneres tilbake i ubrutt forpakning. Dersom det er foretatt nedlastninger e.l tilknyttet kjøpet vil verdien av nedlastningene trekkes fra summen som blir refundert.

Pengene tilbake garanti

Vi har laget Sourcing Secrets slik at du skal kunne oppnå bedre resultater med ditt prosjekt. Vårt eneste mål er at du skal enten 1. Tjene mer penger ved å produsere høyere kvalitet eller 2. Spare penger og tid på produksjon og logstikk. Dersom mot all formodning vårt produkt ikke oppnår dette for deg så får du pengene tilbake.

Brudd på linsenser

Dersom vi oppdager at din konto har blitt delt, eller missbrukt gjennom bruk av innhold utover det som er beskrevet står vi fritt til å terminere dine linsenser, herunder brukerkontoere uten forvarsel og uten noen form for økonomisk kompensasjon.

Kopibeskyttelse

Alle digitale maler og verktøy inneholder kopibeskyttelse i form av en unik identifikator som anonymt representerer din bruker. Denne vil kunne brukes av oss til å spore opprinnelsen av materiale dersom dette er kopiert videre eller blir lagt tilgjenglig offentlig.

Avbestilling av abonnement

Alle abonnement kan avbestilles så fremt det ikke er brukt. Dersom du har brukt abonnementet vil verdien av bruken i antall dager trekkes fra summen som blir refundert ved avbestillingen.

Avbestiling av nedlastbare produkter

Ved avbestilling av nedlastbare produkter gis det 100% tilbakebetaling dersom det ikke er lastet ned noen produktene tilknyttet bestillingen. Dersom det er lastet ned produkter/maler/verktøy, vil verdien av produktet trekkes fra summen som blir refundert ved avbestillingen.

Garanti

Alle fysiske produkter leveres med garanti mot fabrikasjonsfeil. Digitale produkter er under konstant utvikling og forbedring. Det må medberegnes feil som en naturlig del av produktet og basert på tilbakemelding vil produkter bli forbedret og feil vil bli rettet innen rimlig tid. Det gis ingen garanti mot faktafeil eller lignende. Eventuelle feil som medfører tap for brukeren dekkes ikke av selskapet.

Forutsetninger - Pengene tilbake garanti

Vi forutsetter at du har aktivt forsøkt å bruke innholdet i boken, verktøyene i prosessen med å source varer og produkter. Vi forutsetter at du aktivt driver eller skal drive med sourcing og at du ikke har kun kjøpt boken og verktøyene for "gøy".

Lisenser - Begresninger

Hvert produkt gir en linsens for bruk. En lisens er en bruker både digitalt og fysisk.Lisenser er ikke overførbar til andre personer og kan ikke videreselges eller lånes bort. Braves Global AS eier alle rettigheter til alt av innhold linsesene gir tilgang til. Din linsens gir deg fri bruk av innholdet til eget bruk. Lisenser gir ikke mulighet for videre distribusjon, kopiering eller deling av innholdet.

Lisenser -  Bedrift

Dersom du som bruker ønsker en bedriftslinsens som gjelder flere enn en person må dette avtales på forhånd. Deling av en enkelt konto innad i en bedrift mellom flere personer er ikke mulig. Volumrabatter vil bli gitt ved kjøp av flere enn 2 linsenser per bedrift. For mer informasjon ang volumlisenser kontakt oss.

Endringer

Braves Global AS står fritt frem å endre betingelsene uten å måtte varsle deg som bruker. Disse endringene vil kunne medføre begresninger så vel som utvidelser av bruk av innholdet levert av Braves Global AS til deg som kunde.