Hvis du vil gjøre det så enkelt som mulig og importere varer og produkter fra Kina så har vi laget Importklubbben. Mange av våre kunder ønsker at det skal være mindre risiko ved import. De ønsker spesielt å få enkle og forutsigbare priser på produktene uten noen form for ekstra toll eller utgifter.

Enkel import fra Kina med Importklubben

Vi har tatt dine tilbakemeldinger og jobber med å forenkle alle deler av import fra Kina. Dette gjør vi ved å ansette flere lokale kinesiske sourcing agenter på vårt kontor som kan ta seg av all forhandling og kalkulering av frakt, toll og moms for alle varene. Dette gjør at vi med relativt stor sikkerhet kan gi deg så riktig pris som mulig.

Riktig pris er det viktigste for våre kunder. For å enkelt kunne regne ut profitt er det nødvendig å vite eksakt kostnad for produktet før du importere det. På denne måten er det enklere å unngå problemer.

Alle medlemmer i Importklubben får tilgang til priser der frakten er inkludert helt frem til døren. Dette gjør det mye enklere å starte salg av varen samtidig som du kan ta opp forhåndsbestillinger før varen er levert fordi du vet med sikkerhet hvilken pris varen fra Kina koster og når den blir levert.

Braves sourcing secrets er I Kina på produksjon.

Fabrikkpriser og små volumer

Utfordringen når man skal importere varer fra Kina kan være å få gode nok priser samtidig som du kan få kjøpt et lavt volum i begynnelsen. Mange fabrikker krever ofte at du kjøper flere tusen varer per ordre, noe som ofte ikke er mulig når man skal starte med import fra Kina.

Fordelen med Importklubben er at alle medlemmer som ønsker å kjøpe produktet går sammen om å kjøpe varen og på denne måten kan vi samlet forhandle med fabrikker på volumer som er fordelaktig både for prisen så vel om frakten til Norge.

Enkel og billig frakt fra Kina

Vi har sammen med vårt nettverk av fraktagenter og avtaler kunne utvikle langt mer forutsigbare priser for våre medlemmer i Importklubben. Våre medlemmer får muligheten til å velge mellom frakt med båt eller  fly. Vi har gode volumavtaler for flyfrakt med både DHL, UPS og TNT. Disse avtalene får alle våre Importklubben medlemmer glede av da vi sammen kan forhandle langt bedre priser når flere kunder skal kjøpe samtidig og sende samtidig.

Større produkter må fraktes med containerfrakt, og også her har vi gode priser til de fleste norske havnene med mulighet for videresending av varer direkte til din dør med f.eks Bring.

Som medlem i importklubben slipper du å tenke på frakt fra Kina, vi fikser alt for deg og prisen er inkludert i produktene du kjøper. Enkelt, forutsigbart og effektivt.

Bli medlem av Importklubben og importer varer enkelt fra Kina

Medlemmskapet i importklubben er gratis. Du får månedlig tilsendt e-poster med spennende priser på produkter som vi har funnet. Du kan enkelt også sende oss e-post angående produkter du ønsker og vi tar disse med i neste utsendelse.

I løpet av februar/mars 2019 åpner vi en enkel portal for reservering av varer, utregning av priser, betaling og bestilling.

Bli medlem av importklubben idag. Klikk her.