Dersom du trenger større mengder markedsmateriell eller ønsker å starte din egen bedrift der du tilbyr kunder mulighet for å lage markedsmateriell, giveways etc så er Kina ideelt sted å starte.

Lag ditt eget markedsmateriell

Markedsmateriell er i sin natur billig å produsere i Kina da det er en business med generelt høyt volum og mange ferdigløsninger tilgjengelig i markedet og hos produsenten. En klassisk roll-up koster alt mellom 50 – 350kr. i produksjonskostnad og tar alt fra 1 til 10 dager å få produsert. De norske prisene derimot ligger som regel alltid opp mot 2000,- kr per roll-up. Så her er det noen som tjener penger.

Dersom du selv har en bedrift og ønsker å bestille markedsmateriell til deg selv så er et garantert billigere å bestille selv direkte fra produsenter. Det du må huske på som med all produksjon av produkter fra Kina er at produktet blir like bra som du evner å spesifisere det.

Vi har hjulpet mange bedrifter med lignende prosjekter i Kina og hvert eneste problem de har kan skyldes en manglende evne til å bestille. Det krever mye mer som bestiller dersom du selv er ansvarlig for produksjonen enn når du overlater det til et produksjonsselskap. Mye av magien bak en effektiv produksjonsbedrift ligger i grensesnittet mellom den som bestiller og den som produserer. Dersom du har et strukturer og standardisert rammeverk for hvordan du bestiller av din produsent kan du enkelt skalere og bygge en bedrift der du er leverandør av markedsmateriell.

Lag ditt eget LED skilt markedsmateriell

Dropship markedsmateriell til kunden i Norge

Dersom du ønsker å drive med markedsmateriell så er dropshipping en fantastisk måte å levere direkte til kunden. Du slipper å håndtere selve produktet og leveringstiden er rask. Dersom du finner riktig leverandør kan du få til veldig raskt levering av markedsmateriell til kunder i Norge. Vi har selv greid å få til 7-8 dager leveringstid fra bestillingen skjer i Norge til leveransen står levert med budbil på døren til kunden. På enkelte produkter har vi sett leveringtid helt ned mot 4 dager. Begge deler er raskere enn å bestille markedsmateriell hos en leverandør i Norge.

Kvalitet på Markedsmateriell

Kvaliteten på markedsmateriell er forskjelllig fra leverandør til leverandør, men 90% av alt materiell er opprinnelig fra Kina. Norske produsenter bruker standard materiell fra kinesiske leverandører. De norske produsentene gjør kun den siste delen av prosessen, dvs printing av selve logoen eller budskapet.

Du kan enkelt bruke spesifikasjoner på produkter fra Norske leverandørers nettsider. Dette er et godt utgangspunkt for å lage dine egne produkter samtidig som du leverer tilsvarende kvalitet som er i markedet.

Effektivitet ved bestilling av markedsmateriell

For å kunne skalere og starte en bedrift som driver med markedsmateriell er det èn ting du trenger. Du trenger en forutsigbar og effektiv prosess for bestilling. Du må avtale med din produksjonspartner i Kina hvordan hvert eneste produkt skal spesifiseres og produseres. Vi sier ofte at; Dersom du ikke vet hvordan noe skal produseres, så vil ikke de som tar imot bestilligen heller forstå det. Uten et godt rammeverk vil du kunne garantert få kvalitetsproblemer, men også utfordringer med  designet, fonter, farger, og plassering av design.

Ferdig Rammeverk for bestilling

Sourcing Secrets Deluxe Edition inneholder alt du trenger for å kunne bestille produkter som markedsmateriell på en effektiv måte. Vi har erfaring med spesifikasjon og ikke minst kinesisk kultur for kommunikasjon av bestillinger. Som en del av vår deluxe pakke får du alt du trenger for å kunne starte en bedrift som leverer Markedsmateriell til kunder over hele Norge.